Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Krijn Verboom

De passie van Krijn Verboom is de schoonheid en de puurheid van de natuur te laten zien en te laten beleven.

Met deze passie worden schitterende bloemcreaties samengesteld, afgestemd op de gelegenheid, het interieur en de persoon. De essentie van het werk van Krijn Verboom als bloemdecorateur en collectioneur is het samenbrengen van de vitale kracht van de natuur, ondersteund met kunst en natuurlijke objecten van over de hele wereld.

 

Exclusieve bloemen en planten, vruchten, een mooi stronk hout; “dat wat het seizoen ons geeft.” Unieke objecten en bijzondere naturaliën, antiek of modern.

De combinatie van bloemwerk en objecten resulteert in een gebalanceerd en verrassend resultaat in het interieur. Deze filosofie en passie vindt u ook terug in de winkel in Rotterdam. Naast prachtige bloemen en planten, hebben wij een fraaie verzameling van keramiek, glaswerk, woonaccessoires en een schitterende collectie naturaliën. Kom binnen en laat u verrassen.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren